Termeni și condiții de utilizare a site-ului www.IEAS.ro

Vă mulțumim că ați vizitat pagina de internet oficială a International Electric & Automation Show, organizat de DK Expo. Vă invităm să aflați mai multe despre termenii și condițiile de utilizare a website-ului IEAS.

DK Expo respectă dreptul la intimitate al persoanelor care vizitează website-ul IEAS și care aleg să comunice electronic cu compania noastră. Atunci cand interacționați cu website-ul IEAS este posibil să furnizați informații de natură a vă identifica (de exemplu: nume, e-mail, telefon, adresă). Acest tip de date sunt definite de legislația în vigoare sub denumirea de „date personale”.

Pentru descrierea detaliată a Politicii de Confidențialitate practicată de website-ul IEAS, vă rugăm să parcurgeți subcategoriile de mai jos:

 

  1. Rolul politicii de confidențialitate a IEAS:

Compania noastră a dezvoltat această Politică de Confidențialitate cu scopul de a vă informa asupra modalităților de colectare, prelucrare și utilizare a datelor și informațiilor cu caracter personal, generate în urma interacțiunii cu website-ul IEAS. Politica de confidențialitate se aplică datelor cu caracter personal pe care DK Expo le procesează cu scopul de a furniza produsele și serviciile proprii.

Prin folosirea site-ului IEAS vă manifestați acordul asupra practicilor descrise în cadrul Politicii de Confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu acest set de termeni și condiții  vă rugăm să nu utilizați site-ul IEAS. Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări prezentei Politici de Confidențialitate, orice schimbări urmând a fi postate în secțiunea de termeni și condiții. Modificările survenite se pot aplica pentru activități și informații colectate ulterior modificarii Politicii de Confidențialitate.

Vă sugerăm să revedeți periodic termenii și condițiile de utilizare a website-ului IEAS, în vederea informării cu privire la eventualele schimbări ale Politicii de Confidențialitate.

 

  1. Date și informații cu caracter personal colectate de IEAS:
  • Interacțiuni electronice sau online prin intermediul website-ului IEAS și a rețelelor sociale
  • Interacțiuni cu conținut online, de tipul publicitate sau aplicații ale unor terțe părți

2.1. Date furnizate direct către website-ul IEAS:

  • Date de contact (orice date ce permit DK Expo să vă contacteze: nume, adresă, e-mail, telefon)
  • Informații de înregistrare sau conectare solicitate de site-ul IEAS (ex. ID logare / e-mail, nume de utilizator, parola, întrebări de Securitate / răspunsuri)
  • Feedback oferit în calitate de vizitator al site-ului IEAS (comentarii, sugestii, informații)

2.2. Date colectate din alte surse:

Există posibilitatea ca DK Expo să colecteze informații cu caracter personal din alte surse legitime, incluzând parteneri, rețele de socializare, site-uri publice. Această categorie de informații poate include date personale precum informații asociate unui profil sau cont, informații adiționale sau aplicații pe care o rețea de socializare le poate transmite către terțe părți.

 

  1. În ce scop sunt colectate și prelucrate datele dumneavoastră personale:

3.1. Comunicări de marketing

DK Expo colectează și prelucrează datele dumneavoastră personale în vederea realizării de comunicări comerciale prin e-mail, sms sau poștă doar prin acord explicit al beneficiarului. DK Expo poate utiliza datele personale furnizate prin acord explicit și în cadrul unor comunicări comerciale către alte website-uri, inclusiv rețele sociale. Există posibilitatea de a vă dezabona de la primirea notificărilor comerciale, prin intermediul instrucțiunilor incluse în comunicare.

3.2. Newsletter si e-mail

În condițiile în care furnizați adresa de e-mail sau adresa poștală (ca parte a înregistrării pentru newsletter sau alte tipuri de comunicare specială), datele de contact vor fi utilizate doar pentru realizarea serviciului solicitat.

 

  1. Către cine poate comunica DK Expo datele dumneavoastră cu caracter personal:

Compania DK Expo nu poate transmite datele cu caracter personal către terțe părți, care să le folosească în sensul unor acțiuni de marketing direct sau indirect, prin comunicare de reclamă sau conținut informativ.

Compania DK Expo poate furniza datele cu caracter personal către terțe părți doar în următoarele situații:

4.1. Furnizori de servicii, contractori, parteneri

DK Expo poate transmite datele cu caracter personal către furnizorii de servicii, agenții sau contractori, pentru a asigura suport logistic necesar website-ului sau serviciului de newsletter.

4.2. Promoții și concursuri derulate în parteneriat

DK Expo poate transmite date și informații cu caracter personal în condițiile derulării unei campanii de promovare asociate serviciului sau produsului în virtutea căruia au fost transmise respectivele date (newsletter, înregistrare eveniment sau concurs). DK Expo își rezervă dreptul de a transmite materiale promoționale legate de campaniile și concursurile aflate în derulare, dacă acestea sunt direct legate de serviciul sau produsul pentru care au fost transmise datele cu caracter personal.

 

  1. Drepturile utilizatorului:

Utilizatorii website-ului IEAS au dreptul de folosi opțiunile de selectare a comunicărilor de marketing.

Utilizatorii website-ului IEAS au dreptul de a contacta compania DK Expo și a de a solicita informații suplimentare legate de politica de confidențialitate. Ne puteți contacta prin intermediul formularului online, prin e-mail la office@dk-expo.ro sau la telefon 021.231.27.36, de luni până vineri, între orele 9 – 18.

 

Copyright © 2017, Martie 2017
DK Expo SRL