INNOVATION TRESURE HUNT › CONCURSUL EDIȚIEI 2017

22 Sep 2017
10:00 - 16:00

INNOVATION TRESURE HUNT › CONCURSUL EDIȚIEI 2017

Innovation Tresure Hunt – concurs inovație, căutare indicii

Se acordă premii în reduceri sau gratuități la ediția IEAS 2018

 

No power and no treasure can outweigh the extension of our knowledge.
Democritus

CONCEPT

Concursul ediției 2017 a IEAS se va desfășura sub semnul inovației și urmărește stimularea networkingului informal și valorificarea factorului creativ în comunitatea companiilor din energie și automatizări.

MISIUNE SI VALORI

Inovation Treasure Hunt își propune să contribuie la dezvoltarea unor noi idei și proiecte, utilizând cunoașterea și inovația pentru a propune soluții care să răspundă provocărilor tehnice și culturale contemporane. Concursul IEAS 2017 se bazează pe valori precum Inovație, Creativitate, Dezvoltare Sustenabilă, Ecologie, Responsabilitate Socială. Concursul va combina emoțiile sesiunilor de căutare de indicii cu momente de brainstorming creativ și team building.

REGULAMENT PRELIMINAR

  • Doar companiile expozante pot înregistra echipe în cadrul concursului.
  • Companiile expozante își pot înregistra echipa în competiție începând cu septembrie 2017, inclusiv în ziua (zilele) de derulare a concursului.
  • Sistemul de punctare și regulamentul final al concursului vor fi disponibile pe site-ul evenimentului IEAS 2017 și pe paginile companiilor partenere în curând.
  • Din componența juriului vor face parte reprezentanți ai companiilor partenere ale evenimentului și parteneri media.

În cadrul competiției se vor oferi atât pachete de gratuitate și reducere pentru spațiul expozițional al IEAS 2018, cât și alte premii surpriză.