INFORMATII UTILE

informatiile se vor actualiza cu 3 luni inainte de perioada de desfasurare a evenimentului IEAS 2017. Va multumim pentru intelegere.

Detalii necesare pentru un expozant:

  1. Programul de constructie si desfasurare al evenimentului IEAS 

2. Invitatii si Afise

Va rugam sa ne mentionati cate exemplare doriti pentru distributia acestora catre clientii si partenerii dvs. Nu avem un numar impus si nu sunt costuri suplimentare. e-mail la office@dk-expo.ro 

Cei dintre dvs. care au sediul in Bucuresti sunt asteptati la sediul DK EXPO din zona Dorobanti, Strada Slt. Virgil Stoianovici, nr. 4, Sector 1, pentru a ridica materialele, restul companiilor vor primi prin curier/posta materialele la sediile din tara.

3. Va rugam sa ne mentionati numarul estimativ pentru cei care vor fi prezenti la stand. Vom realiza ecusoane pentru expozanti (nu sunt nominale). Acestea se ridica din locatia Palatului Parlamentului in momentul in care reprezentanti ai companiei sosesc la eveniment. Ecusoanele se vor afla in zona de inregistrare. E-mail pe adresa de office. 

4. CATALOGUL IEAS

a) toti expozantii IEAS beneficieaza de inscrierea in catalogul oficial al evenimentului cu o pagina standard. Asteptam sa completati formularul de catalog atasat in lb. romana si engleza si sa trimiteti pe e-mail formularul (in format editabil) pentru includerea in catalog.

b) cei care au solicitat o pagina de policromie in catalog/coperta sunt rugati sa respecte cerintele tehnice de mai jos si sa ne transmita materialul:

Dimensiune bruta: 158×220 mm, cu 5 mm margine de taiere  Format: – corel draw versiunea 12[*.cdr]- cu fonturile convertite la curbe, cu bitmap-uri la rezolutie 300 dpi sau- adobe photoshop [*.tiff](numai tiff, cu layere flatten)  Mai pot fi transmise si *.eps-uri de illustrator, de photoshop sau exportate ca *.eps din corel draw. Mentionam faptul ca documentele Word nu au claritate buna la tipar si nu sunt acceptate ca materiale.

5. Cei care dintre dvs. nu au decis regimul de constructia standului sunt rugati sa ne transmita optiunile. Puteti opta pentru stand standard / constuctie personalizata / constructie in regie proprie.  Daca ati optat deja pentru standul dvs. nu este necesar sa ne raspundeti la aceasta solicitare

6. Daca aveti nevoie de mobilier sau anumite servicii pentru standul dvs., inclusiv de bransamentul electric (pentru cei cu standul in regie proprie si nu numai) va rugam sa analizati fisierul de servicii si sa il transmiteti completat catre office@dk-expo.ro 

7. Locatia Palatul Parlamentului nu dispune de rampa de acces in sala de desfasurare a evenimentului, iar in aria de acces sunt trepte de aproximativ un etaj bloc. Din acest motiv toate echipamentele grele (peste 100kg) se pot transporta doar cu ajutorul unei macarale.

Punem la dispozitie serviciul de Macara pentru toti cei care vor avea nevoie la urmatoarele costuri:

zi de amenajare: 18 septembrie/ zi demenajare: 22 septembrie – cost 50E/companie/zi

zi suplimentara: 16 sau 17 septembrie – cost 600E. Costul se imparte la numarul companiilor care solicita serviciul de macara pentru zilele acestea.

Se va realiza o programare pentru utilizare, fapt pentru care va rugam sa ne mentionati ora la care produsele dvs. vor putea fi transportate si zilele in care aveti nevoie de macara.

De asemenea va rugam sa tineti cont de perioada de tranzitare a Zonei 1 din Bucuresti. Locatia Palatului Parlamentului se afla in zona 1, zona care dispune de anumite restrictii si taxe suplimentare de acces pentru camioanele de mare tonaj.

8. In cadrul evenimentului aveti la dispozitie si alte forme de promovare:

expunere banner – 25E / mp

spoturi audio pe statia interna – 300E/ pachet de 3spoturi/zi

pagina de policromie in catalog – 100E

sigla pe coperta catalogului – 200E

semn carte in catalog – 700E

9. Pentru servicii turistice pentru dvs. si invitatii dvs. ne puteti contacta pentru oferte.  Compania DK Travel, parte din grupul DK, pune la dispozitie oferte preferentiale pentru expozantii IEAS.

Totodata, pentru alte servicii, de exemplu: constructii standuri personalizate / hostesse eveniment / campanii publicitare / printuri si orice alte materiale va stam la dispozitie la urmatoarele coordonate DK EXPO: tel./fax: 021 231 27 36 / e-mail: office@dk-expo.ro / www.ieas.ro

Grupul de firme DK ( DK EXPO / DK EVENTS / DK PRODUCTION / DK TRAVEL) ofera servicii complete pentru participarea la expozitii, evenimente business si turism.