Noutăți

27
aug.

Un alt eveniment important la IEAS 2018: Seminar Scando Trading – Simtech International

Scando Trading și Simtech International sunt prezenți la în acest an la IEAS, atât în calitate de expozanți cât și cu un semniar comun, de patru ore, organizat în ce-a de-a treia zi a expoziției.

Tematica seminarului organizat de cei doi expozanți este cea de mai jos:

  • Instalația de prevenire și stingere incendiu transformatoare de putere (IPSI) – prezentat de Scando Trading
  • Metode și echipamente pentru determinarea duratei de viață ramasă a sistemelor de izolație ale transformatoarelor de putere (EDVTP)
  • Indicele de sănătate al echipamentelor electroenergetice . Ultimele două subiecte vor fi prezentate de Simtech International.

Seminarul se va desfășura în cea de-a treia zi a expoziției IEAS 2018 – joi, 20 septembrie 2018, între orele 10.00 – 14.00, la Palatul Parlamentului – Sala Nicolae Bălcescu.

Doritorii pot confirma participarea prin înscriere online la IEAS 2018 și bifarea evenimentului Seminar Scando – Simtech. Click aici pentru înscriere.

Despre IEAS:

Organizat anual în luna septembrie la Palatul Parlamentului, International Electric & Automation Show constituie singurul eveniment tehnic din România ce reunește concomitent companii din industriile energiei, echipamentelor electrice și automatizărilor. IEAS beneficiază de 3.600 mp suprafață expozițională, peste 3.000 de experți și vizitatori specializați și companii expozante din peste 8 țări, printre care se numără Olanda, Danemarca, Germania, Italia, Polonia și Cehia.

Phoenix Contact România, Mitshubishi Electric, Pony Car Sharing si VTree sunt parteneri ai ediției IEAS 2018.

Lăsați un comentariu