Noutăți

2
aug.

ROMÂNIA ÎN FLUX – ENERGIA VIITORULUI ȘI VIITORUL ENERGIEI, la IEAS 2019

Luni, 16 septembrie, de la ora 10.30, la sala Nicolae Bălcescu din Palatul Parlamentului, organizăm în cadrul IEAS 2019, împreună cu Partenerul nostru Investment Reports, conferința „România în flux – Energia Viitorului și Viitorul Energiei”.

Ne propunem să informăm companiile interesate, autoritățile publice locale dar și consumatorii finali cu privire la noile reglementări legislative, oportunități de afaceri deschise de interconectivitatea regională, obstacolele inerente dar și soluțiile cele mai potrivite, beneficiile reale ale reducerii consumului de energie, avantajele aduse de smart cities și adoptarea celor mai noi tehnologii.

TEMATICĂ

Orizonturi Deschise: Extinderea internațională și relația dintre stat și industrie

  • În ce fel reușesc companiile românești să se extindă pe piețe europene, cât și la nivel mondial? Care sunt cele mai des întâlnite probleme și cum pot fi depășite?
  • Ce oportunități de afaceri deschid proiectele de dezvoltare a interconectivității regionale?
  • Cum poate statul Român să susțină în mod optim dezvoltarea comerțului internațional? Exemple de bune practici și strategii câștigătoare.

SPEAKERI – PANEL I

Paula Pîrvănescu

Secretar de Stat, Invest Romania

Adrian Volintiru

CEO, Romgaz

Sebastian Enache

MEMBER OF THE BOARD, Monsson

Ondřej Šafář

Country Manager, CEZ Romania

Corneliu Bodea

CEO, Adrem și Președinte, CRE

Viitorul Digital: Modernizarea infrastructurii energetice și adoptarea de noi tehnologii

  • Cum poate statul să creeze un cadru legislativ stabil care să stimuleze investițiile? Putem grăbi gradul de absorbție a tehnologiilor noi?
  • Cum putem integra în mod eficient sursele de energie curată? Ce contribuție poate aduce creșterea eficienței energetice în protejarea consumatorului vulnerabil?
  • Care sunt urmatorii pași spre un management inteligent al energiei și avantajele promise de smart cities? Soluții propuse de cele mai noi tehnologii.

SPEAKERI – PANEL II

Cristian Secoșan

CEO România & Moldova, Siemens

Reprezentant Management

E.ON

Sabin Posea

Director General, Eximprod

Eugenia Gusilov

Director, ROEC

Adrian Bîlc

Director General, Kreatron Automation

Ministrul Energiei sau reprezentant desemnat de Minister

*TBC

*TBC in curs de confirmare


INVITAȚI

Printre invitați se vor număra: factori de decizie din cadrul autorităților publice locale, experți din domeniul energetic, companii – de la start-up-uri și IMM-uri până la cele mai mari companii, interesați de un dialog real cu reprezentanții autorităților centrale și ai liderilor din energie, pe subiecte de legislație și reglementări în domeniu, stimularea investițiilor, noi oportunități de afaceri, eficiența energetică și implementarea noilor tehnologii.

PARTICIPARE

Accesul la conferinţă este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise.

Participarea este gratuită, în limita celor 120 de locuri disponibile, în ordinea confirmării prezenței la adresa office@dk-expo.ro sau la telefon +4 0728 191 474. Persoană de contact – Elena Negru.

Cei interesați pot confirma participarea până cel târziu, luni – 9 septembrie 2019, ora 17.00.

Conferinţa este organizată de DK-Expo și Investment Reports.

 

Despre IEAS:

Organizat anual în luna septembrie la Palatul Parlamentului, International Electric & Automation Show constituie singurul eveniment tehnic din România ce reunește concomitent companii din industriile energiei, echipamentelor electrice și automatizărilor.

Investment Reports este Partenerul ediției IEAS 2019.

Lăsați un comentariu