Noutăți

31
iul.

PONY Car Sharing – Partener IEAS 2018

Cum ar fi să ai nu una, ci sute de mașini personale, peste tot prin oraș?

Conceptul de car sharing, adoptat deja în marile orașe ale lumii, e alternativa smart la transportul urban, reducând traficul, poluarea și cheltuielile șoferului.

PONY Car Sharing este primul și cel mai mare serviciu de car sharing din România, activând în București și Cluj cu o flotă de peste 130 de mașini, inclusiv electrice.

Pe scurt: conduci oricând și oricât ai nevoie, dar plătești doar cât timp folosești mașina. Combustibilul, asigurările și parcarea sunt incluse.

Cum funcționează mai exact? Simplu, așa cum sperai.

  1. Descarci aplicația GetPONY și îți creezi cont gratuit.
  2. În mai puțin de 24h, datele vor fi verificate și aprobate.
  3. Apoi găsești pe hartă cea mai apropiată mașină și o deschizi cu telefonul.

Cum arată România car sharing-friendly? Cu 25% mai puțin trafic și cu 40% mai puține cheltuieli de transport pentru utilizator. Adică, te miști în ritmul tău și te bucuri de un oraș mai prietenos.
PONY Car Sharing este unul dintre partenerii IEAS 2018.

Despre IEAS:

Organizat anual în luna septembrie la Palatul Parlamentului, International Electric & Automation Show constituie singurul eveniment tehnic din România ce reunește concomitent companii din industriile energiei, echipamentelor electrice și automatizărilor. IEAS beneficiază de 3.600 mp suprafață expozițională, peste 3.000 de experți și vizitatori specializați și companii expozante din peste 8 țări, printre care se numără Olanda, Danemarca, Germania, Italia, Polonia și Cehia.

Phoenix Contact România și Mitshubishi Electric sunt parteneri ai ediției IEAS 2018.

Lăsați un comentariu