Noutăți

13
sept.

„One Stop Shopping, Digitus Profesional – calitate germană în Cablare Structurată” – Workshop Consolight la IEAS 2018

În acest an la IEAS, Consolight, unic distribuitor în România al producătorului german Assmann, va susține workshop-ul „Solutii Cablare Structurata Digitus Profesional”.

Consolight prin Assmann oferă garanție de 25 de ani pentru Permanent Link, rețelelor de date instalate folosind produsele Digitus Professional.

Vor fi prezentate produsele și soluțiile de cablare structurată ale producătorului german Assmann cât și beneficiile clienților Consolight care au la dispozitie One Stop Shop: gama completă de echipamente și produse pentru orice aplicație din domeniu, de la Small Office Home Office până la Data Center-uri și Industrie, stoc și capacitate logistică de livrare rapidă în orice punct al țării, suport și prescriere tehnică în alegerea celor mai bune soluții tehnice și comerciale.

În cadrul workshop-ului vor fi prezentate soluțiile Digitus Profesional:

  • Cabinete de perete, networking și server
  • Cabluri de date cupru, patch corduri, keystone, patchpaneluri, accesoriile de montaj pentru prize montabile încastrat, aparent în plintă și doze de pardoseala
  • Cabluri fibra optică, conectori fibră optică
  • Echipamente active cupru și fibră optică
  • Solutii de prezentare audio, video, hdmi

Vor fi aduse și mostre pentru vizualizare și testare.

Workshop-ul va avea loc în cea de-a doua zi a expoziției IEAS 2018 – miercuri, 19 septembrie 2018, începând cu orele 16.30, la Palatul Parlamentului – Sala Nicolae Bălcescu.

Ce interesați pot confirma participarea prin înscriere online la IEAS 2018 și bifarea evenimentului workshop Consolight. Click aici pentru înscriere.

Despre IEAS:

Organizat anual în luna septembrie la Palatul Parlamentului, International Electric & Automation Show constituie singurul eveniment tehnic din România ce reunește concomitent companii din industriile energiei, echipamentelor electrice și automatizărilor. IEAS beneficiază de 3.600 mp suprafață expozițională, peste 3.000 de experți și vizitatori specializați și companii expozante din peste 8 țări, printre care se numără Olanda, Danemarca, Germania, Italia, Polonia și Cehia.

Phoenix Contact România, Mitshubishi Electric, Pony Car Sharing si VTree sunt parteneri ai ediției IEAS 2018.

Lăsați un comentariu