Liga Studenților Electroniști (LSE) partener IEAS ediția 12

12
sept.

Liga Studenților Electroniști (LSE) a devenit partener în cadrul ediției cu numărul 12, IEAS. Să le urăm bun venit!

Liga Studenților Electroniști (LSE) este o organizație nonguvernamentală care reunește tineri entuziaști, dornici de implicare, interesați de voluntariat, organizație care încurajează implicarea studenților în programe diverse, competiții și concursuri dedicate lor.

LSE reprezintă un mediu deschis și primitor pentru tinerii voluntari, fiind pentru mulți dintre aceștia o”a doua familie”, mai departe de casă. Prin programele derulate în zona academică și cea antreprenorială, vonuntarii noștri dezvoltă un simț al profesionalismului și seriozității și beneficiază de o comunicare liberă cu mediul universitar și chiar cel privat.

De-a lungul timpului am creat și dezvoltat o serie de competiții și proiecte care acum se bucură de un real success. Dintre acestea putem enumera:

  1. Proiectul “Cariera Ta” este o inițiativă LSE care a avut că scop familiarizarea studenților Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației cu viitoarea lor carieră în domeniul ingineriei. Fiecare ediție a acestui proiect a venit cu mai mulți reprezentanți ai companiilor din domeniul IT și absolvenți ETTI care lucrează în domeniu.
  2. MobilPRO este un concurs anual de idei și aplicații mobile organizat de Liga Studenților Electroniști în parteneriat cu Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației și Universitatea Politehnica din București. Concursul este adresat tuturor studenților și elevilor cu vârste de peste 14 ani și are ca scop dezvoltarea simțului inovativ prin proiectarea unor idei de aplicații mobile.
  3. Robochallenge este o competiție adresată iubitorilor de robotică. Concursul este deschis pentru orice participant, indiferent de pregătirea prealabilă. Robochallenge este un eveniment care stimulează creativitatea participanților și surprinde de la o ediție la altă cu invenții cu adevărat inedite.
  4. LANParty este cel mai mare eveniment de gaming organizat de un ONG studențesc, este o competiție deschisă oricărui iubitor de jocuri video. De două ori pe an, gamerii își dau întâlnire pentru a vedea cine este cel mai bun la una dintre competițiile de Dota 2(5v5), LoL(5v5), CS:GO(5v5), HEARTHSTONE sau FIFA16.
  5. Cei care vor să contribuie cu puțin la binele celor care au nevoie de ajutor, “Alearga pentru Viata” îi reunește pe iubitorii de sport într-o competiție dedicată strângerii de fonduri. Evenimentul este dedicat tuturor categoriilor de vârstă.

http://lse.org.ro/

Lăsați un comentariu