Noutăți

22
aug.

La IEAS 2018 vă încărcați telefoanele și tabletele de la “copac”!

„VTree™ fractal” este un echipament de conversie a energiei solare, sub formă de copac cu structură fractală.

E autonom din punct de vedere energetic, capabil să funcționeze ca punct de acces la rețeaua Wi-Fi și ca stație de încărcare pentru dispozitive portabile.

Transmite informații cu privire la:

  • calitatea aerului, a indicelui UV
  • anunțuri de interes public generale și personalizate
  • date cu privire la sistemul de transport public
  • reclame
  • anunțuri comunitare – culturale, educaționale, legate de siguranța populației.

Sistemul de management inteligent VTree este prevăzut cu opțiunea de a monitoriza calitatea aerului, anumite obiceiuri, iar în funcție de parametrii meteorologici înregistrați în timp real, va indica cel mai bun moment al zilei pentru alergare sau plimbare, precum și starea circulației pe pista de biciliști, dacă este instalat în parcuri sau în alte zone de recreere.

Prototipul „VTree™ fractal” a fost prezentat în anul 2015 în cadrul evenimentului Street Delivery, evenimentul-manifest pentru un oraș mai prietenos, unde a castigat Premiul I denumit „The big ideea SDX” și a obtinut vizibilitate pe plan național. Tot în anul 2015, copacul solar a câștigat Premiul Fero în cadrul Premiilor Anualei de Arhitectură Bucureşti – ediţia a XIII-a, eveniment ce militează pentru o arhitectura responsabilă, o arhitectură de utilitate publică sensibila la ideea de context, de loc și comunitate. În urma succesului obținut, în anul 2016 a început comercializarea „VTree™ fractal” la nivel european iar din 2018, la nivel mondial.

VTree este Partener la IEAS 2018 și îl puteți vedea în expoziție începand cu 18 septembrie, la Palatul Parlamentului!

Despre IEAS:

Organizat anual în luna septembrie la Palatul Parlamentului, International Electric & Automation Show constituie singurul eveniment tehnic din România ce reunește concomitent companii din industriile energiei, echipamentelor electrice și automatizărilor. IEAS beneficiază de 3.600 mp suprafață expozițională, peste 3.000 de experți și vizitatori specializați și companii expozante din peste 8 țări, printre care se numără Olanda, Danemarca, Germania, Italia, Polonia și Cehia.

Phoenix Contact România, Mitsubishi Electric, Pony Car Sharing si VTree sunt parteneri ai ediției IEAS 2018.

Lăsați un comentariu