Noutăți

14
sept.

IEAS 2018 vă recomandă Târgul Național de Energie AFEER, ediția a II-a

IEAS 2018 continuă parteneriatul cu Asociația Furnizorilor de Energie Electrică din România (AFEER) și va găzdui cea de a doua ediție a Târgului Național de Energie organizat de AFEER, sub deviza “Un consumator informat este un consumator protejat!”.

2018 este anul liberalizării totale a pieței de energie electrică. Ce înseamnă asta pentru consumator? Cine are de câștigat? AFEER promovează oportunitatea pieței libere. Deja peste 1,25 milioane de consumatori casnici au trecut pe piața concurențială (ANRE – aprilie 2018). Câteva zeci de mii de consumatori trec în fiecare lună către prețuri mai bune, servicii cu valoare adăugată, o mai mare apropiere între client și furnizor.

Târgul Național de Energie organizat de AFEER se desfășoară simultan cu expoziția IEAS, între 18 și 20 septembrie 2018, la Palatul Parlamentului și va fi deschis oficial de Conferința organizată de AFEER.

În cadrul Târgul Național de Energie vor fi prezenți principalii furnizori de energie electrică din România: Electrica Furnizare, E.ON. Energie România, CEZ Vânzare, Electromagnetica, MET România Energy, Tinmar Energy. CNTEE Transelectrica va fi prezentă în cadrul Conferințelor IEAS cu tema “Future Flow Project”. TNE se adresează tuturor celor interesați să discute cu furnizorii de energie, pentru a afla, direct de la sursă, cele mai utile și noi informații.

AFEER este o organizație profesională non profit, independentă și neguvernamentală având ca scop principal promovarea, într-un mod organizat și transparent, a intereselor membrilor săi, atât în fața autorităților cât și a celorlalți participanți la piața de energie.

Cei interesați pot confirma participarea prin înscriere online aici.

Despre IEAS:

Organizat anual în luna septembrie la Palatul Parlamentului, International Electric & Automation Show constituie singurul eveniment tehnic din România ce reunește concomitent companii din industriile energiei, echipamentelor electrice și automatizărilor. IEAS beneficiază de 3.600 mp suprafață expozițională, peste 3.000 de experți și vizitatori specializați și companii expozante din peste 8 țări, printre care se numără Olanda, Danemarca, Germania, Italia, Polonia și Cehia.

Phoenix Contact România, Mitsubishi Electric, Pony Car Sharing si VTree sunt parteneri ai ediției IEAS 2018.

Lăsați un comentariu