Galerie de Robotică la International Electric & Automation Show 2017!

2
mart.

Galerie de Robotică la International Electric & Automation Show 2017!

În cadrul ediției cu numarul XIII a Internațional Electric & Automation Show se va lansa în premiera o zonă demo, dedicată prototipurilor din domenii precum robotică, internet of things, smart tehnologies sau realitate virtuală.

Galeria de robotică si tehnologii smart va fi organizată într-o zonă adiacentă expoziției IEAS și va beneficia de condiții tarifare preferențiale. Politica tarifară este influențată de potențialul educațional al acestei formule expoziționale, prețul fiind de 75 euro / mp.

Ideea fundamentală este aceea de a oferi un mediu de interacțiune și dialog pentru profesioniștii din industrie și de a stimula inovația și cercetarea.

În cadrul zonei experimentale nu pot fi amplasate construcții de tip stand, dar fiecare companie va beneficia de elemente de branding vizual și de spații amenajate pentru personal.

Ascensiunea tehnologiilor imersive și a dimensiunii Internet of things marchează un moment revoluționar pentru sfera automatizărilor, echipamentelor electrice și energiei, prototipurile robotice devenind un element indispensabil în agenda marilor jucători din industrie.

International Electric & Automation Show se menține în avangarda evenimentelor tehnice și vă invită să intrați în universul inovației, al cercetării și al științei experimentale, în cadrul unui concept unic și interactiv!

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta la: office@dk-expo.ro.

Lăsați un comentariu