Noutăți

6
sept.

„ELMAX, prima alegere în materie de cablare structurată!” – Workshop Consolight la IEAS 2019

În acest an la IEAS, Consolight va găzdui workshop-ul cu tema „ELMAX, prima alegere în materie de cablare structurată!

Prezentarea va ghida auditoriul prin soluțiile profesionale concepute de Consolight și va scoate în evidență beneficiile clienților care aleg noul concept One Stop Shop: o gamă completă de echipamente și produse pentru orice aplicație industrială, de la birouri mici la clădiri de birouri, de la consumatori casnici la fabrici, de la case inteligente la orașe inteligente.

Gama de produse Elmax este divesificată, conținând soluții profesionale: conductă flexibilă din oțel, conductă și fitinguri din oțel rigid, benzi electrice izolante, cutie montată pe perete, dispozitive de cablare modulare – standard italian, cabluri de fibră optică pentru internet, dulapuri și rafturi, mufe, conectori și recipiente.

Workshop-ul Consolight va avea loc în a doua zi a IEAS 2019, pe 17 septembrie, orele 11:00 – 12:30, la Palatul Parlamentului – sala Nicolae Bălcescu.

Ce interesați pot confirma participarea prin înscriere online la adresa marketing@consolight.ro.

 

Despre IEAS:

Organizat anual în cea de-a doua jumătate a lunii septembrie la Palatul Parlamentului, International Electric & Automation Show constituie singurul eveniment tehnic din România ce reunește concomitent companii din industriile energiei, echipamentelor electrice și automatizărilor. IEAS aniversează în acest an a XV-a ediție.

Lăsați un comentariu