CAMPANIA NOUTATI IN INDUSTRIE

front cu parteneri

Noutati in luna  SEPTEMBRIE

 

 

EXCLUSIV Import – Export:

HELUTHERM® 400

Acest tip de conductor este utilizat in industria aeronautica si aerospatiala, in centralele nuclearo-electrice, in industria chimica si in siderurgie, date fiind buna rezistenta electrica, chimica si la radiatii.

Structura:

  • Conductor masiv sau torsadat de nichel;
  • Conductoare acoperite cu o impletitura speciala din fibre de sticla si cu impregnare speciala, rezistenta la temperaturi inalte (-60ºC la +400ºC)

Pentru mai multe informatii vizitati www.exclusivsrl.ro si www.helukabel.de

EXCLUSIV IMPORT EXPORT                                                   

RO-020372 BUCUREŞTI

Bd. Lacul Tei,  nr.25, et. 1

Tel/Fax: 0040 21 210 49 94

office@exclusivsrl.ro

_________

Exproof solution

Camera video EC-940-PTZ,  pentru zonele 1 / 2 / 21 / 22 cu pericol de explozie

Este o camera video moderna, versiune IP,  cu rezolutie full HD (1920×1080), pan-tilt-zoom,

cu carcasa din otel inox 316L, electro-polisata, cu protectie IP66.

Camera The EC-940-PTZ este cea mai rapida camera video pentru medii cu pericol de explozie din lume. Ea permite operatorului sa supravegheze totul prin rotirea rapida a camerei de la o tinta la urmatoarea. Avand rezolutie full HD, este ideala pentru supravegherea video de detaliu. Protocolul ONVIF S permite conectivitatea fara probleme cu retelele IP de pretutindeni.

Fiind rezistenta la apa de mare dar si la socuri si vibratii, certificata pentru functionare in gama de temperaturi -40 °C la +65 °C / -40 °F la +167 °F si avand IP66, camera poate fi instalata pe platformele de foraj marin, in rafinarii, pe macarale dar si in combinatele chimice, in industria farmaceutica sau in camerele curate. Certificarea pentru instalarea in zonele 1 / 2 / 21 / 22 conform  ATEX, IECEx, NEC, CEC, inseamna versatilitatea camerei pentru instalarea in mai multe regiuni ale lumii.

________
 Roboţii industriali îmbătrânesc mai greu dacă sunt trataţi cu cabluri Lapp

Roboţii industriali destinaţi industriei constructoare de automobile realizaţi de Comau, o subsidiară a Fiat Chrysler Automobiles, sunt recunoscuţi pentru fiabilitatea lor deosebit de mare Nu în ultimul rând, această fiabilitate se datorează cablurilor Lapp cu care sunt echipaţi. Seria compactă de dimensiuni mici Racer se doreşte a fi un învingător nu doar în piaţa industriei constructoare de automobile dar şi în aplicaţii din afara acestei sfere.

Opt sau zece milioane de cicluri de mişcare sunt performanţele pe care roboţii industriali trebuie să le atingă înainte de prima defecţiune sau reparaţie planificată. Acestă ţintă poate fi atinsă doar în condiţiile în care cablurile folosite sunt capabile să reziste  la mişcările de îndoire sau torsiune impuse de cinematica ciclului tehnologic. Faptele au demonstrat că cea mai slabă verigă a unui robot industrial sunt chiar cablurile electrice de forţă, comandă sau automatizare. Aceasta se datorează dinamicii mişcărilor ( acceleraţii mari ) şi forţelor de frecare care apar în interiorul cablurilor între diversele părţi constituente.

Roboţii industriali clasici de la Comau, recunoscuţi pentru fiabilitatea lor legendară, erau destinaţi în special deplasării pieselor grele sau sudurii automate.

Noua serie Racer se concentrează mai mult pe flexibilitate şi viteză.

Noii roboţi pot manipula sarcini cuprinse între 3 şi 7 kg dar sunt concepuţi să aibe o precizie superioară şi mişcări mult mai rapide. Grupul Lapp a dezvoltat cablurile adecvate acestor aplicaţii în condiţiile în care a fost nevoie şi de o micşorare a diametrelor exterioare şi de o reducere a greutăţii specifice.

Stire completa: http://www.ieas.ro/robotii-industriali-imbatranesc-mai-greu-daca-sunt-tratati-cu-cabluri-lapp/.

_________

O NOUĂ PROTECȚIE LA SUPRATENSIUNE MARCA OBO BETTERMANN

- Protecție la supratensiune pentru iluminat stradal cu LED-uri -

Ce este mic protejează ce este mare! Acest lucru este posibil datorită conductorului special adaptat pentru supratensiune de la OBO Bettermann!

Corpurile de iluminat cu LED, cu economie de curent, se impun tot mai mult ca și iluminat stradal. Stâlpii lor de susținere fără suport sunt însă expuși unui pericol dublu: la trăsnete și supratensiuni din rețea. Pentru protecția echipamentelor electronice sensibile și ale ledurilor din interiorul corpurilor de iluminat stradal, OBO a creat acum un conductor de coborâre special adaptat pentru supratensiune.

Stire completa: http://www.ieas.ro/obo-bettermann-romania-o-noua-protectie-la-supratensiune/.

_________

Noi soluții Roxtec pentru treceri cu densitate mare de cabluri

Roxtec lansează inovatorul Roxtec HD (high density) – un sistem de etanșare de cabluri, pentru utilizarea în locul presetupelor din cutiile de borne și cofrete. Soluția face față provocărilor cu care vă confruntați adesea: densitatea mare de cabluri în aplicațiile care au cerințe ridicate de protecție. Pe lângă  asigurarea protecției la condiții dure, dispozitivul ajută proiectanții și instalatorii să economisească timp, spațiu și bani.

Stire completa: http://www.ieas.ro/noi-solutii-roxtec-pentru-treceri-cu-densitate-mare-de-cabluri/.

_______

SPECTROMAS prezinta principalul   sistem de achiziție de date și control utilizat în liniile de producție și ȋn testele industrial-PMX

PMX este principalul sistem de achiziție de date și control utilizat în liniile de producție și ȋn testele industriale. Acesta dispune de o tehnologie de măsurare de laborator avansată de la HBM, fiind conceput pefect pentru a fi utilizat în producția modernă.

 De asemenea, PMX permite achiziţia de date cât mai precisă pentru: forță, vibrații, presiune, temperatură, tensiune, curent , frecvenţă, viteză, unghi de rotație, direcția de rotație și multe altele.

PMX este un dispozitiv de mare precizie care oferă rezultate optime în producție. Acesta achiziționează datele de măsurare şi oferă avantaje considerabile în procesele de producție. Cu o rată de eșantionare de până la 38,4kHz, PMX oferă cea mai mare precizie pentru asigurarea optimă a calității.

Mai mult decât atât, PMX poate procesa deja semnalul intern și transfera acest semnal în timp real către sistemul de automatizare

Stire completa: http://www.ieas.ro/pmx-este-principalul-sistem-de-achizitie-de-date-si-control-utilizat-in-liniile-de-productie-si-%C8%8Bn-testele-industriale/

________

TERA PROFIL  SRL reprezinta o companie tanara pe piata romaneasca, insa a carui nucleu s-a format in jurul unei echipe experimentate.
Asociatul nostru din China este detinatorul unei inventii brevetate la salonul International de la Geneva din 2014.Fabricile noastre din China aplica aceasta inventie la lampile led produse de noi.Pe scurt aceasta inventie permite alimentarea directa la 230V nemaifiind nevoie de transformator de tensiune care are o durata de viata mult mai mica decat al ledurilor.Totodata lampile led produse de compania noastra sunt dotate cu protectie antitrasnet si protectie la fluctuatiile de tensiune.
Produsele fabricate de noi sunt: lampi led interior, exterior, proiectoare led, nocturne led pentru arene sportive, toate tipurile de lampi led pentru iluminat stradal.Inca din stadiul de formare, ne-am propus sa oferim mereu doar cele mai bune solutii si sa le implementam ca si cum am fi noi beneficiariiAstfel, TERA PROFIL SRL isi propune ca prim obiectiv acela de a oferi mereu produse de top clientilor sai. De la prima intalnire pana la predarea produsului final clientii nostri vor cunoaste ce inseamna un sistem Business Class revolutionar bazat pe o experienta dobandita in mai bine de 10 ani, in diferite domenii de activitate.

www.led-lumina.ro

 

 

Noutati in Industrie – LUNA AUGUST 2016 - vezi stiri

Noutati in Industrie – LUNA IULIE 2016 - vezi stiri

Noutati in Industrie – LUNA IUNIE 2016 - vezi stiri

Noutati in Industrie – LUNA MAI 2016 - vezi stiri

Noutati in Industrie – LUNA APRILIE 2016 – vezi stiri

Noutati in Industrie – LUNA MARTIE 2016 – vezi stiri

Noutati in Industrie – LUNA FEBRUARIE 2016 – vezi stiri