Noutăți

31
iul.

Anunț important: Se prelungește perioada de înscriere a proiectelor în cadrul Concursului „Premiile Studențești pentru Inovare Tehnică”

Compania DK Expo, organizator al expoziției International Electric & Automation Show, ajunsă la cea de-a XIV-a ediție, anunță prelungirea perioadei de înscriere a proiectelor în concursul „Premiile Studențești pentru Inovare Tehnică”.

La solicitarea participanților, compania DK Expo, în calitate de organizator al concursului dedicat studenților și masteranzilor din universitățile și centrele de cercetare din România, anunță prelungirea perioadei de înscriere a proiectelor în concurs până la data de 5 august, ora 23:59.

Proiectele pot fi depuse atât individual, cât și de către echipe de cercetare, formate din studenți și cadre didactice universitare.

Restul mențiunilor din Regulamentul concursului rămân neschimbate.

Sponsor al secțiunii Start Up este este compania CASTEL DISTRIBUTION S.R.L.

Gala Premiilor Studențești pentru Inovare Tehnică va avea loc în prima zi a expoziției IEAS 2018 (18 septembrie 2018).

Mai multe detalii și regulamentul oficial al concursului sunt disponibile pe http://www.ieas.ro/premii-competitii/.

Premiile Studențesti pentru Inovare Tehnică se derulează sub egida unor centre universitare prestigioase, printre partenerii instituționali ai evenimentului numărându-se: Universitatea de Construcții București, Universitatea Valahia din Târgoviște, și Universitatea Politehnica București – Facultatea de Mecatronică.

Despre IEAS:

Organizat anual în luna septembrie la Palatul Parlamentului, International Electric & Automation Show constituie singurul eveniment tehnic din România ce reunește concomitent companii din industriile energiei, echipamentelor electrice și automatizărilor. IEAS beneficiază de 3600 mp suprafață expozițională, peste 3.000 de experți și vizitatori specializați și companii expozante din peste 8 țări, printre care se numără Olanda, Danemarca, Germania, Italia, Polonia și Cehia.

Phoenix Contact România și Mitsubishi Electric sunt partenerii ediției IEAS 2018.

Lăsați un comentariu