Noutăți

31
iul.

Anunț important: Se prelungește perioada de înscriere a proiectelor în cadrul Concursului „Premiile Studențești pentru Inovare Tehnică”

Compania DK Expo, organizator al expoziției International Electric & Automation Show, ajunsă la cea de-a XIV-a ediție, anunță prelungirea perioadei de înscriere a proiectelor în concursul „Premiile Studențești pentru Inovare Tehnică”.

La solicitarea participanților, compania DK Expo, în calitate de organizator al concursului dedicat studenților și masteranzilor din universitățile și centrele de cercetare din România, anunță prelungirea perioadei de înscriere a proiectelor în concurs până la data de 15 august, ora 23:59.

Proiectele pot fi depuse atât individual, cât și de către echipe de cercetare, formate din studenți și cadre didactice universitare.

Restul mențiunilor din Regulamentul concursului rămân neschimbate.

Sponsor al proiectului câștigător este compania CASTEL DISTRIBUTION S.R.L.

Gala Premiilor Studențești pentru Inovare Tehnică va avea loc în prima zi a expoziției IEAS 2019 (16 septembrie 2019).

Mai multe detalii și regulamentul oficial al concursului sunt disponibile pe http://www.ieas.ro/premii- competitii/.

Premiile Studențești pentru Inovare Tehnică se derulează sub egida Universității Politehnica București – Facultatea de Mecatronică.

 

Despre IEAS:

Organizat anual în luna septembrie la Palatul Parlamentului, International Electric & Automation Show constituie singurul eveniment tehnic din România ce reunește concomitent companii din industriile energiei, echipamentelor electrice și automatizărilor.

Investment Report este Partenerul ediției IEAS 2019.

Lăsați un comentariu