Noutăți

19
aug.

Anunț important: Se prelungește perioada de evaluare a proiectelor concursului „Premiile Studențești pentru Inovare Tehnică”

Compania DK Expo, organizator al expoziției International Electric & Automation Show, ajunsă la cea de-a XV-a ediție, anunță prelungirea perioadei de evaluare a proiectelor concursului „Premiile Studențești pentru Inovare Tehnică”.

Din cauza prelungirii perioadei de primire a proiectelor până la data de 15 august 2019, organizatorul DK EXPO anunță decalarea datei de anunțare a proiectelor finaliste. Astfel, se modifică Art. 7.2. și Art. 7.3. din Regulamentul de concurs și vor avea următorul conținut:

Art. 7.2. Evaluarea și anunțarea proiectelor finaliste: 3 septembrie 2019, în loc de 19 august 2019, data prevăzută inițial.

Art. 7.3. Grila de evaluare: În data de 3 septembrie 2019 se va publica lista proiectelor finaliste, făra a face public și punctajul obținut. Lista va fi publicată pe pagina evenimentului http://www.ieas.ro/premii-competitii/ și pe paginile web ale Partenerilor / Sponsorilor. Publicarea acestor informații se va face și prin canalele de social media sau rețelele de informare ale companiilor și instituțiilor partenere.

Toate celelalte prevederi ale Regulamentului de concurs ramân neschimbate.

Sponsor al proiectului câștigător este compania CASTEL DISTRIBUTION S.R.L.

Gala Premiilor Studențești pentru Inovare Tehnică va avea loc în prima zi a expoziției IEAS 2019 (16 septembrie 2019).

Premiile Studențesti pentru Inovare Tehnică se derulează sub egida Universității Politehnica București – Facultatea de Mecatronică și a Universității Valahia din Târgoviște.

Despre IEAS:

Organizat anual în luna septembrie la Palatul Parlamentului, International Electric & Automation Show constituie singurul eveniment tehnic din România ce reunește concomitent companii din industriile energiei, echipamentelor electrice și automatizărilor.

Investment Report este Partenerul ediției IEAS 2019.

Lăsați un comentariu