A început IEAS 2016

22
sept.

A început IEAS 2016

Editia din acest an pune accentul pe tehnnologiile inovative din domeniul energetic, pe produsele menite sa eficientizeze activitatile industriale si pe cele ce reduc consumul de energie. Aproximativ 95 de companii de top din industie sunt prezente la Palatul Parlamentului. Una din surprizele placute ale editiei din acest an o reprezinta numarul mare al companiilor din strainatate, fiind prezente companii din tari precum: Bulgaria, Italia, Germania, Marea Britanie, Polonia si Ungaria.

Anul acesta, participantii au ocazia sa vada robotul care joaca baschet! Sub sloganul “Roboţii industriali imbatrânesc mai greu daca sunt trataţi cu cabluri de torsiune!”, puteti vedea robotul capabil sa arunce mingii intr-un coş de baschet cu precizie maxima. Alta “atractie” in materie de roboti este The Water Dancing Machine – robotul ce are pompele sincronizate cu muzica iar vizitatorul poate controla pompele prin deplasarea bratelor sale.

Expozantii IEAS aduc in atentia vizitatorilor conceptul “casei inteligente”, o casa care se adapteaza automat cerinţelor utilizatorilor şi care reuşeşte sa integreze intr-o forma cât mai puţin intruziva noile tehnologii cu obiceiurile din viaţa de zi cu zi a familiei. Alaturi de aceste noutati veti putea gasi la IEAS echipamente ce se bazeaza pe realitatea virtuala si realitatea augumentata, imprimante mobile dedicate sectorului industrial, produse de iluminat eficiente energetic, solutii dedicate vehiculelor electrice, cabluri si conectori create pentru mediile extreme, solutii wireless de comunicatie, tehnologii smart dedicate oraselor, aparate de masura si control dar si produse inovative si de inalta calitate dedicate automatizarilor.

Editia a XII-a are alaturi 3 parteneri importanti prin companiile: EATON ElectricPHOENIX Contact si SCHNEIDER ElectricPartenerii evenimentului vor fi prezenti in sala Unirii din Palatul Parlamentului.

Vizitarea evenimentului este GRATUITAsi se face accesand link-ul invitatiei online: www.ieas.ro/invitatie-online

Accesul in cadrul evenimentului se realizeaza dinspre Calea 13 Septembrie, intrarea E1 | B3 in Palatul Parlamentului. Parcarea este gratuita in curtea locatiei.

Programul de vizitare: 20 – 22 Septembrie: 10:00 – 18:00 | 23 Septembrie: 10:00 – 16:00

Informatii suplimentare: Dk Expo: 0744 623 223

Lăsați un comentariu