QUARTZ MATRIX


www.quartzmatrix.ro

Vezi prezentare (PDF) 

Tematică:

  • Automatizări
  • Dispozitive de control, măsură, testare și reglare
  • Producție, transport și distribuție

Despre QUARTZ MATRIX

Construim lumea împreună, zi de zi

Quartz Matrix este o companie de inginerie de nivel național care urmărește permanent ca performanțele sale să se reflecte în succesul clienților și partenerilor săi.

Prezentă de 24 de ani în piața de business-to-business, Quartz Matrix răspunde la provocări cu inovație, la cerințe cu performanță, la exigențe cu soluții eficiente în domeniile IT, electric și electronic. De aceea, parteneriatele încheiate de Quartz Matrix sunt mereu de lungă durată și se bazează pe încredere mutuală și respectarea minuțioasă a contractelor încheiate.

Quartz Matrix investește permanent în cercetare-dezvoltare, urmărind ca soluțiile oferite să fie mereu personalizate pe specificul fiecărui client în parte, astfel încât acestea să se reflecte direct în creșterea productivității.

Quartz Matrix susține instruirea permanentă a fiecărui angajat și se implică în procesul de învățare continuă prin alocarea de resurse considerabile pentru certificarea experților săi în toate domeniile în care activează.

Suntem pionieri în IoT și Industry 4.0, în România, implementând încă de acum 8 ani proiecte și soluții inovative în domenii de tehnologie avansată.

Astfel, o echipă competentă și entuziastă este gata să găsească, alături de dumneavoastră, soluțiile cele mai bune în folosul fiecăruia și în beneficiul tuturor.

De ce să ne vizitați la IEAS

Conceptele de IoT și Industry 4.0 nu mai au nevoie de nici o prezentare pentru acele companii care și-au propus să ocupe primul loc în productivitate și care au înțeles că reducerea la zero a downtime-ului nu mai este demult un secret pentru succes.

Producătorii își îndreaptă atenția către IoT și Industry 4.0 – integrarea sistemelor cibernetice cu cele fizice într-un unic univers digital pentru controlul și interconectarea proceselor de producție. Industry 4.0 aduce eficiență (utilizare materiale, energetică), agilitate (adaptare la piață, tehnologii, produse noi), reduce costurile, crește calitatea și productivitate.

În acest sens, Quartz Matrix acoperă întreg ciclul de inginerie de la: analiza situației de la beneficiar, proiectarea, dezvoltarea, implementarea, mentenanța și dezvoltarea soluției IoT și Industry 4.0. Cunoașterea proceselor clienților și parteneriatele cu lideri tehnologici mondiali permit asamblarea celor mai potrivite și mai performante soluții care să răspundă cerințelor concrete ale beneficiarilor.

Quartz Matrix are un istoric semnificativ de implementare a noutăților tehnologice legate de I4.0 (sisteme cloud de mari dimensiuni, IoT la nivel de acoperire națională, sisteme de management energetic avansate, platforme de automatizare procese din industrie).

Vizitați-ne la IEAS să vedeți cum un sistem pentru managementul mentenanței integrat cu senzori vă ajută să obțineți performanță în managementul mentenanței, cum puteți obține eficiență energetică prin utilizarea unui sistem de monitorizare a consumurilor energetice, cum calculatoarele și dispozitivele industriale se ocupă de procesele de producție și vă ajută să le controlați, cum toate datele companiei și cele de producție sunt sigure în era atacurilor cibernetice, protejate de liderul mondial în securitate cibernetică pentru industrie.

Vizitați-ne la IEAS: QUARTZ MATRIX – în parteneriat cu Kontron și Cisco

Tematică:

  • Sistem pentru managementul mentenanței – KMR (Keep the Machine Running)
  • Sistem de monitorizare a consumurilor energetice – e-Net
  • Tehnologie embedded Kontron pentru IoT și Industry 4.0
  • Comunicații industriale și securitate cibernetică Cisco

QUARTZ MATRIX
Bd. Carol I nr. 5, Iași
+(40)232-217.248
+(40)726-767.890
office@quartzmatrix.ro
www.quartzmatrix.ro