GTS Automatizări Industriale


www.gts-automatizari.ro

Vezi prezentare (PDF) 

GTS Automatizari Industriale s-a infiintat in 2008 si este specializata in furnizarea de servicii de achizitii si outsourcing industrial. Obiectivul nostru principal este sa oferim solutii optime, de calitate, in acord cu nevoile clientilor.

GTS Automatizari Industriale inseamna o echipa de profesionisti, intr-o continua dezvoltare cu o experienta indelungata in domeniu. Colaboram indeaproape cu peste 1500 de furnizori, astfel suntem capabili sa elaboram propuneri specifice pentru diverse exigente, prin combinarea tehnologiei avansate cu o expertiza tehnica buna.

Valorile noastre prioritare sunt loialitatea si respectul pentru client. Astfel, am creat parteneriate solide alaturi de clientii nostri, oferind o gama completa de produse si servicii, potrivite pentru o majoritatea aplicatiilor industriale si nu numai.

Oferim posibilitatea de a utiliza un SINGUR funizor pentru a simplifica si eficientiza procesul de achizitii din cadrul companiei dumneavoastra. Astfel, contribuim atat la reducerea si controlul costurilor clientului, cat si la scurtarea timpilor de aprovizionare.

Raspundem prompt la nevoile fiecarui client, eficient si cu responsabilitate.

Tot ce aveti nevoie – Un SINGUR furnizor!

Adaugam valoare cu fiecare tranzactie!

Achizitionarea de piese de schimb pentru intretinerea, repararea si inspectia zilnica a echipamentelor dintr-o unitate de productie este adesea o operatiune complicata, care consuma atat resurse, cat si timp. Un aspect foarte important in acest gen de activitate este evitarea timpilor de oprire a echipamentelor si mentinerea continuitatii productiei.

GTS Automatizari Industriale va ofera un acces consistent si de incredere la aprovizionarea cu produse sau componente de inalta calitate si la preturi competitive, provenind de la producatori de renume din domeniu.

Am dezvoltat o gama larga de servicii ce presupun aducerea de valoare adaugata, de la consilierea in procesul de aprovizionare, reducerea timpilor morti, imbunatatirea eficientei operationale, pana la usurarea efectuarii inventarierii. Va ajutam sa va creati un lant eficient de aprovizionare cu piese de schimb si componente care va avea un impact pozitiv in compania dumneavoastra.

Pentru ca va oferim accesul la o gama extrem de variata de piese de schimb si componente de inalta calitate, contribuim atat la realizarea mai usoara a inventarelor sau la minimizarea timpilor morti, cat si la maximizarea productivitatii sau profitabilitatii companiei dumneavoastra.

Va oferim nenumarate beneficii in mai multe zone-cheie:
Reducerea costurilor totale de achizitie
Acces la produsele fabricate de peste 1500 de producatori de renume
Facilitarea inventarierii
Identificarea exacta a piesei necesare
Imbunatatirea eficientei productiei
Reducerea capitalului circulant
Economisirea energiei

Tematică:

  • Automatizări