IEAS – eveniment de referinta pentru industria
de echipamente electrice si automatizari din Romania.

Evenimentul IEAS este un eveniment tehnic, specializat, dedicat industriei de echipamente electrice si automatizari din Romania ce se desfasoara anual in locatia Palatului Parlamentului din Bucuresti, in prima parte a lunii septembrie.
IEAS reuneste cele mai importante companii din industrie, din Romania si din strainatate, intr-un cadrul expozitional de exceptie. Evenimentul se adreseaza in mare masura tuturor industrilor din Romania, insa cu precadere catre urmatoarele zone: industria de echipamente electrice si automatizari, industria energetica, industria electonica si electrotehnica, productia si distributia de energie electrica, industria nucleara, industia constructiilor, industria auto, industria feroviara, industria navala, industria aeronautica, industia alimentara, industria petroliera si metalurgica, industria chimica, industria maselor plastice, industria lemnului, telecomunicatii, energie regenerabila, si alte industrii sau domenii tangentiale.
Anul acesta IEAS va avea loc intre 19 si 22 Septembrie in cele 3 sali de expunere:sala Unirii, Take Ionescu si I.C.Bratianu. Inscrierile sunt in plina desfasurare, mai multe informatii puteti obtine folosind butoanele de comanda din pagina sau formularul de contact.  
 
IEAS in date si cifre inseamna:
o 4 zile de intalniri, matchmaking, workshop-uri, conferinte, lansari de produse, mese rotunde.
o Peste 130 de companii de echipamente electrice si automatizari expozante.
o Suprafata de expunere este de aproximativ 3 600 mp, iar anual peste 10 % este ocupata de catre companii din strainatate.
o Anul 2016 au fost prezente companii din tari precum: Anglia, Bulgaria, Germania, Grecia, Italia, Polonia, Republica Moldova, Slovenia, Turcia, Ucraina, Ungaria.
o Anual sunt aproximativ 3.000 de vizitatori ce trec pragul Palatului Parlamentului.
o 23 % din vizitatorii evenimentului este reprezentat de catre top management.
o Vizitatorii provin din industriile de echipamente electrice si automatizari, energetica, IT&C, constructii si retail, petrol si gaze, energiilor regenerabile, dar si institutiile publice, ministere si autoritati.
o Profilul vizitatorilor este reprezentat de catre ingineri, electricieni, automatisti, responsabili vanzari, responsabili achizitii si dezvoltare, project management, arhitecti, proiectanti, constructori etc.
o IEAS este sustinut de peste 40 de parteneri, dintre care 9 asociatii si organizatii din Romania, peste 30 parteneri media de specialitate si 4 parteneri externi traditionali.
o IEAS este prezent anual la evenimente internationale.

Va asteptam la IEAS !